Spring til indhold

Integritetspolitik for Bano Life

Personoplysninger er oplysninger, der kan tilknyttes dig som person. Det kan være navn og kontaktinformation, men også anden information, der indirekte kan knyttes til dig. I denne integritetspolitik kan du læse om, hvilke personoplysninger Bano Life AS er ansvarlig for at behandle. Det er vigtigt for os, at du ved, hvilke personoplysninger vi behandler, så du kan beskytte dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

På Bano Life værner vi om at beskytte og respektere dit privatliv i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR).

Denne integritetspolitik forklarer, hvornår og hvorfor vi indsamler personoplysninger, hvordan vi bruger dem, under hvilke omstændigheder vi kan dele dem med andre, og hvordan vi beskytter oplysningernes sikkerhed. Integritetspolitikken gælder brugen af vores produkter og aktiviteter relateret til salg, markedsføring og udførelse af kundeaftaler. Den gælder også for enkeltpersoner, der søger ansættelse hos Bano Life.

Hvem er vi?

Bano Life er en hjælpemiddelvirksomhed, der tilbyder hjælpemidler til børn og voksne med forskellige funktionsniveauer gennem NAV eller direkte til forskellige institutioner og privatpersoner. Vi tilbyder hjælpemidler til brug i hverdagen, men har også stort fokus på aktivitetshjælpemidler.

Når indsamler vi personoplysninger om dig?

 • Når du interagerer med os personligt, via korrespondance, telefon, sociale medier eller via vores hjemmesider.
 • Når vi indsamler/modtager personoplysninger fra andre legitime kilder som NAV og terapeuter.
 • Vi kan indsamle personoplysninger, hvis de anses for at være af berettiget interesse, og hvis denne interesse ikke overskygger dine privatlivsinteresser.
 • Inden data indsamles, foretager vi en vurdering for at sikre, at der er en gensidig interesse mellem dig og Bano Life.
 • Når du besøger vores hjemmeside.

Hvorfor indsamler vi og bruger personoplysninger?

 • Vi indsamler og bruger personoplysninger primært for at udføre salg, markedsføring og kundeservice. Vi indsamler også oplysninger om leverandører, organisationer, partnere og personer, der søger ansættelse eller arbejder i vores virksomhed. Vi kan bruge dine oplysninger til følgende formål:
 • Sende markedsføringskommunikation, som du har anmodet om. Dette kan omfatte oplysninger om vores produkter og tjenester, arrangementer, invitationer og aktiviteter. Denne kommunikation er abonnementsbaseret og kræver dit samtykke for at modtage den.
 • Udføre salgsaktiviteter i tilfælde, hvor der er en berettiget og gensidig interesse. Give dig oplysninger om et arrangement, du har tilmeldt dig, f.eks. om indhold og mødested.
 • Besvare en “Kontakt mig”-blanket eller andre webformularer, som du har udfyldt på Bano Lifes hjemmesider (f.eks. for at modtage et tilbud om et af vores produkter).
 • Følge op på indgående henvendelser (kundesupport, e-mail eller telefonopkald). Udføre kontraktlige forpligtelser som ordrer, tilbud, ordrer, påmindelser og lignende. Kontrakten kan være indgået direkte med Bano Life eller via vores samarbejdspartnere (f.eks. NAV).
 • Kontakte dig for at gennemføre undersøgelser om, hvad du synes om vores produkter og tjenester.
 • Håndtering af en jobansøgning.
 • Reklamation

Vores grundlag for at indsamle personoplysninger

Indsamling af personoplysninger baseret på samtykke

Vi indsamler personoplysninger baseret på samtykke gennem samtykkeformularer, der gemmer dokumentation knyttet til det individuelle samtykke. Individuelle samtykker vil altid blive gemt og dokumenteret i vores systemer.

Indsamling af personoplysninger baseret på aftale

Vi bruger personoplysninger til at opfylde forpligtelser i forbindelse med aftaler og aftaler med kunder, partnere og leverandører.

Indsamling af personoplysninger baseret på berettiget interesse

Vi kan bruge personoplysninger, hvis det vurderes at være af berettiget interesse, og hvis de registreredes privatlivsinteresser ikke overstiger denne interesse. For at etablere grundlaget for dataindsamlingen foretages normalt en vurdering, der identificerer en gensidig interesse mellem Bano Life og individet. Denne base er primært knyttet til vores salgsformål. Vi informerer altid enkeltpersoner om deres privatlivsrettigheder og formålet med at indsamle personoplysninger.

Hvilke typer personoplysninger indsamles?

Vi indsamler navne, telefonnumre, stillinger, adresser og e-mailadresser samt navne og kontaktoplysninger for den organisation, du arbejder for. Vi kan også indsamle feedback, kommentarer og spørgsmål, som vi har modtaget fra dig i forbindelse med servicekommunikation og aktiviteter såsom møder, telefonopkald, dokumenter og e-mails. Fra vores hjemmesider kan vi indsamle IP-adresser og handlinger, der udføres på siden.

Hvis du ansøger om ansættelse hos Bano Life, indsamler vi de oplysninger, du angiver under ansøgningsprocessen.

Bano Life indsamler ikke eller behandler specifikke kategorier af personoplysninger, såsom unikke identifikatorer og følsomme personoplysninger, undtagen:

 • Produkter og specialtilpasninger, der kræver supplerende information

Vi tilbyder visse produkter/produktgrupper og tjenester, der kræver mere detaljerede og følsomme personoplysninger. Eksempler herpå kan være ved bestilling af specialtilpassede cykler, hvor vi skal vide om skadeniveauet for at finde den bedste løsning for brugeren.

 • Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Vi gemmer indsamlede personoplysninger, så længe vi mener, det er nødvendigt for at opfylde formålet med indsamlingen. Det betyder, at vi kan beholde dine personoplysninger i en rimelig periode efter din seneste interaktion med os. Når de indsamlede personoplysninger ikke længere er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måde.

Dine rettigheder til dine personoplysninger

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personoplysninger:

 • Ret til indsigt – du har ret til at få at vide, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og at få en kopi af personoplysningerne.
 • Ret til rettelse – du har ret til at få fejlagtige, ufuldstændige eller irrelevante oplysninger om dig selv rettet eller slettet.
 • Ret til sletning – du har, med visse undtagelser, ret til at få personoplysninger, som vi har gemt om dig, slettet.
 • Ret til til enhver tid at tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Hvis du f.eks. har givet samtykke til at modtage digital markedsføringskommunikation: Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, kan du bruge linket til at administrere abonnementerne, der er inkluderet i kommunikationen. Bemærk, at du stadig kan modtage systemmeddelelser og administrativ kommunikation, såsom ordrebekræftelser, systemmeddelelser og adviseringer, fra Bano Life.
 • Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger, hvis behandlingen er baseret på berettiget interesse og/eller direkte markedsføring.
 • Ret til dataportabilitet – du har ret til at få udleveret de personoplysninger, du har givet os, i et maskinlæsbart format og overføre dem til en anden tjenesteudbyder.
 • Ret til at klage – du har ret til at klage over vores behandling af personoplysninger til Datatilsynet. Vi opfordrer dog til at kontakte os først. Disse rettigheder kan være begrænsede i visse situationer, f.eks. hvis vi er retligt forpligtede til at behandle personoplysningerne.

Alle spørgsmål vedrørende databeskyttelsesrettigheder skal sendes til info@banolife.dk

Deling vi dine oplysninger med nogen?

Vi deler hverken, sælger, udlejer eller bytter dine oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, med undtagelse af det, der beskrives nedenfor.

Tredjepartsleverandører og produktproducenter, der arbejder på vores vegne:

 • Vi kan videregive dine oplysninger til vores distributører, NAV og producenter/underleverandører med det formål at levere tjenester/produkter til dig i samarbejde med os eller på vores vegne. Dette gælder f.eks. levering af varer og produktion af forskellige produkter på specialbestilling, hvor vores leverandører har brug for personoplysninger om dig for at levere den bestilte vare.

Hvis det kræves i henhold til loven:

 • Vi offentliggør dine personoplysninger, hvis det kræves i henhold til loven eller hvis vi som virksomhed med rimelig vurdering mener, at sådan offentliggørelse er nødvendig for at beskytte virksomhedens rettigheder og/eller for at opfylde krav i forbindelse med en retssag eller domstolsafgørelse. Vi vil dog gøre vores bedste for at sikre, at privatlivsrettighederne stadig beskyttes.

Brug af underleverandører (databehandlere og underdatabehandlere):

Vi kan bruge underleverandører til at behandle personoplysninger på vores vegne. I så fald er vi ansvarlige for at sikre, at de forpligter sig til at følge denne integritetspolitik og relevant databeskyttelseslovgivning ved at underskrive en databehandlingsaftale. Hvis underleverandøren behandler personoplysninger uden for EU/EØS-området, skal en sådan behandling være i overensstemmelse med EU’s standardkontraktbestemmelser for overførsel til tredjelande eller en anden specifikt fastlagt retlig grund for overførsel af personoplysninger til et tredjeland.

Vores hjemmesider

Når du besøger en af vores hjemmesider, indsamler vi og vores webstedsudbyder (Fjuz AS) oplysninger om brugeradfærd. Dette inkluderer oplysninger om din IP-adresse, browser, placering, internetudbyder, operativsystem, tid brugt på hjemmesiden, hvilken hjemmeside du kom fra, og aktivitet på vores hjemmesider. Formålet med behandlingsaktiviteterne er at optimere vores hjemmesider for vores besøgende og udføre analyser af tendenser og mønstre i brugen af hjemmesiderne. Den retlige grund er vores legitime interesse i at tilpasse vores hjemmesider og tjenester til brugernes antagne behov. Længere nede i integritetspolitikken finder du yderligere oplysninger om vores brug af cookies.

Anonymiseret information, der ikke kan tilknyttes dig, kan anvendes og opbevares til statistiske og analytiske formål.

Cookies (informationsspor)

Vi bruger cookies, når du besøger vores hjemmesider. Cookies er tekstfiler, der downloades og gemmes på din enhed, når du besøger hjemmesiden. Vi bruger cookies til autentificering, så du ikke behøver at identificere dig hver gang, du besøger vores hjemmeside. Cookies bruges også til brugerstatistik, for at tilpasse hjemmesiderne til vores besøgende og for at huske besøgendes brugerpræferencer.

Informationen bruges til at gøre hjemmesiderne mere effektive og for at give os forretnings- og markedsføringsinformation. Vi indsamler også oplysninger om operativsystem, henvisningsside, navigation på hjemmesiden osv. Formålet er at forstå, hvordan besøgende bruger en hjemmeside. Cookies og lignende teknik hjælper os med at tilpasse hjemmesiden efter dine personlige behov. Hvis cookies bruges alene, vil de ikke identificere dig personligt.

Vi bruger også cookies til markedsføringsformål, så vi kan vise annoncer, der kan være relevante på andre hjemmesider, du besøger. Sådanne cookies placeres på vores hjemmeside af et tredjeparts annoncenetværk på vores vegne og med vores tilladelse. Annoncenetværket kan koble aktivitet på vores hjemmeside til din brugerkonto, når du er logget ind på deres platforme.

Du kan nemt deaktivere cookies på vores hjemmesider ved at gå til vores indstillinger for brug af cookies. Vores indstillinger for brug af cookies finder du ved at klikke på “cookie-knappen” nederst til venstre på vores hjemmesider.

Du kan også ved hjælp af browserindstillingerne forhindre, at browseren gemmer cookies, og slette cookies. En guide til, hvordan du håndterer cookies i de mest almindelige browsere, finder du her. Bemærk, at sådanne sletninger og forhindringer for brug af cookies kan medføre nedsat funktionalitet på denne og andre hjemmesider.

Oplysninger om cookies:

 • Google Analytics

Indsamler og analyserer information om, hvordan besøgende bruger hjemmesiden.

 • Google Ads

Bruges til annoncering.

Konverteringssporing

 • Facebook

Bruges af Facebook til annoncering.

Facebook Pixel bruges til målrettet og optimeret annoncering.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan uden varsel ændre eller opdatere denne privatlivspolitik. Den seneste version vil være tilgængelig på denne adresse. Ved væsentlige ændringer vil vi offentliggøre en meddelelse på hjemmesiden og/eller informere dig via andre kanaler.


Kontaktinformation

+46 (0)23-383 33 01

info@banolife.dk

Bano Life